Produkter
Bakgrund
produktion
Marknadsföring
Kontaktuppgifter
Info om Katalogen

 

 

 Lövsågade produkter i björkfaner

Hos Karitas Snickarbod hittar du en stor mängd olika produkter i faner, som alla är designade med både utseende och kvalitet i fokus. Oavsett om du söker nyttoföremål eller prydnader, kan du vara säker på att hitta någonting, eftersom sortimentet under årens lopp har blivit mycket stort. Här hittar du jul- och påskprydnader, hyllor, lampor, speglar, ljusstakar, ljuskronor med mera. Om du är intresserade av någonting speciellt, finns det även möjligehet till beställningsarbeten.

barnljus.jpg (13850 bytes)

Julprydnaderna har visat sig vara omåttligt populära och det finns många artiklar att välja mellan. Om inte någon av de många ljusstakarna väcker ditt intresse, finns det även en hel del annat att se på. Vad sägs om hjärtan med vackra julmotiv eller servettställ i passande röd färg? Utbudet är stort, vilket gör det lätt att hitta någonting som faller just dig i smaken.
juljart.jpg (18836 bytes)

Till Påsken finns det även en hel del att hämta. Påskharar, häxor, tuppar och liknande. Det mesta följer den traditionella stil som  utmärker Karitas Snickarbod i de flesta avseenden. Dessa två påskhäxor vid sidan om, passar till exempel mycket bra som fönsterprydnader.

paskhax.jpg (16759 bytes)

www.karitassnickarbod.fi webdesign: Thomas Byholm