Tuotteet
Tausta
Tuotanto
Markkinointi
Yhteystiedot
Luettelo

 

 

 Lehtisahattuja tuotteita koivuvanerista

Karitas Snickarbod'ilta löydät suuren määrän erilaisia vanerista tehtyjä tuotteita, jotka ovat muotoiltuja niin että sekä ulkonäkö että laatu on tärkeintä. Riippumatta siitä haetko hyötyesineitä tai koristeita, voit varmasti löytää jotakin kiinnostavaa, koska lajitelma on vuosien kuluessa laajentunut huomattavasti. Sieltä voit löytää joulu- ja pääsiäiskoristeita, hyllyjä, valaisimia, peilejä, kynttilänjalkoja, kattokruunuja ja niin edelleen.

barnljus.jpg (13850 bytes)

Joulukoristeet ovat tulleet varsin suosituiksi ja valikoima on suuri. Jos ei kaunis kynttilänjalka herätä sinun huomiotasi on paljon muuta mielenkiintoista. Kiinnostaako sydäntä kauniine jouluaiheineen tai punaista servettitelinettä. Tarjonta on suuri mikä auttaa sinut löytämään makusi mukaan esineen..juljart.jpg (18836 bytes)

Pääsiäseksi on myöskin tuotteita tarjolla. Pääsiäisjäniksiä, noitia, kukkoja ja muuta sellaista. Suurin osa on tehty juuri perinteisen tyylin mukaan joka on Karitas Snickarbod'in tuntomerkki. Oheisessa olevat pääsiäisnoidat ovat hyviä esimerkkejä ikkunakoristeesta.

paskhax.jpg (16759 bytes)

www.karitassnickarbod.fi webdesign: Thomas Byholm